Előfizetői tartalom

10 részvény, amit nem lett volna szabad kihagyni

Portfolio
Ma este olyat tehet az amerikai jegybank, amit már 9 éve nem: kamatot emelhet. Még semmi sem biztos, csak az, hogy a 2008-as válság kirobbanása óta 0-közeli szinten tartotta irányadó rátáját és utoljára 2006 nyarán emelt kamatot. Kíváncsian várjuk a piaci reakciókat, ha ez bekövetkezik, de kis érdekességként a Marketwatch most összegyűjtötte, hogy melyik részvények teljesítettek a legjobban a Fed legutóbbi kamatemelése óta eltelt időszakban.

6.-10.. Az S&P 500 index legnagyobb árfolyamemelkedést mutató részvényei 2006. június 29-e óta:10. Amazon.comIparág: internetes kereskedelem Árfolyamemelkedés:1256%9. AppleIparág: számítástechnikai és távközlési eszközök Árfolyamemelkedés: 1376%8. Skyworks SolutionsIparág: félvezetőgyártás Árfolyamemelkedés: 1585%7. Alexion PharmaceuticalsIparág: biotechnológia Árfolyamemelkedés:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés