FONTOS Izrael meglépte azt, amitől mindenki rettegett – Most jöhet a háború legvéresebb csatája
 
Előfizetői tartalom

Felbátorodott a Telekom vezetése

Stagnáló árbevételről, nyolcadával visszaeső profitról számolt be a Telekom, amelynek fontosabb számait gyakorlatilag telibe találták az elemzők. A vállalatnak Magyarországon egészen jól megy, a macedón és a montenegrói leányvállalatok viszont továbbra sem térnek magukhoz, ott az erős verseny miatt esnek a bevételek. Összességében viszont valamelyest optimistább lett a menedzsment, amely megemelte az idei EBITDA-várakozását.

Pozitívumok. TelitalálatAz elemzői várakozásoknak szinte pontosan megfelelő negyedéves számokat tett közzé a Telekom. Az elemzőket még az sem zavarta meg, hogy a negyedévben már a GTS akvizíció hatásai is benne voltak, a Telekom a végkielégítésekre is többet költött és a tavaly megszerzett frekvenciák miatt az értékcsökkenés is megugrott, sőt, a nyereségadó a macedón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés