Előfizetői tartalom

Karácsonyra Apple-t kérjünk?

Október eleje óta szinte töretlenül emelkedik a technológia szektor sztárpapírja, az Apple árfolyama. Két héttel ezelőtt a negyedéves gyorsjelentés szolgált friss információkkal a vállalatnál zajló folyamatokról. Közeleg a karácsonyi szezon, ami a legerősebb időszak a fogyasztási cikkek gyártói számára, így az Apple-nél újabb rekordnegyedév jöhet mind a bevételek, mind a profit tekintetében. De vajon elég lesz ez, hogy tovább hajtsa felfelé a részvényeket?

1.) Még mindig menő az iPhoneAz Apple nyereségének elsődleges forrását az okostelefonok jelentik, az iPhone már több mint a bevételek 60 százalékát adja. Így az, hogy hogy alakulnak az iPhone értékesítései, alapvetően befolyásolja a vállalat teljesítményét. Az okostelefonok piaca már a tömegtermelés időszakába lépett, az értékesítések lassulnak, a kínai gyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés