Előfizetői tartalom

Lázár megerősítette: Brüsszel nekiment Paks 2-nek

Portfolio
A BruxInfo hétfő délután írta meg, hogy az Európai Bizottság szerint a magyar hatóságok eltértek a közbeszerzésre vonatkozó uniós szabályoktól, amikor közvetlenül, pályáztatás nélkül adtak megbízást a Roszatomnak a paksi atomerőmű kibővítésére. A Népszabadság szerda reggeli cikkében azt írja, hogy ezt megerősítette Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hivatalos felszólító levelet kaphat Magyarország a paksi bővítés ügyében Brüsszelből. Ennek értelmében a Bizottság megtiltana minden, a bővítéssel kapcsolatos beszerzést és szerződéskötést, mert a kormány versenyeztetés nélkül ítélte oda a beruházást az orosz Roszatomnak. A BruxInfo értesüléseiről itt számoltunk be kedd délután:Kapcsolódó cikkünk2015.11.17Megállítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés