FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program végleges feltételei, friss meglepetések a listán
 
Előfizetői tartalom

Fontos döntés előtt a Mol

Hamarosan nagyszabású, komplex döntést kell meghoznia a Molnak azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a Mol részvényeire átcserélhető kötvények sorsa. Ezzel kapcsolatban fejtette ki véleményét a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője, aki szerint ma a Mol számára pénzügyileg olcsóbb megoldás refinanszírozni, vagy visszahívni és nem refinanszírozni a Magnolia kötvényeket annál, mint nem visszahívni.

Mi lesz a Magnolia kötvényekkel?A Molnak legkésőbb február elején, a negyedik negyedéves eredmények közzétételét követően kell felfednie a Magnolia (részvényekre átcserélhető) kötvényekkel kapcsolatos terveit. Ennek kapcsán érdemes még egyszer összeszedni, hogy milyen gazdasági és egyéb érvek szólhatnak a visszahívás mellett, illetve ellene - a teljesség igénye nélkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés