Előfizetői tartalom

Autókereskedő kapott milliós bírságot a GVH-tól

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint az Autocentrum AAA AUTO Kft. tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, hiszen bizonyítatlan piacelsőségi állításokat jelenített meg az autókereskedésről, valamint megtévesztő szlogennel reklámozta hétnapos cserelehetőségét. A GVH a jogsértésért 15.000.000 forint bírságot szabott ki az Autocentrum AAA AUTO Kft.-re, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását - áll a GVH közleményében.

A GVH megállapította, hogy az Autocentrum AAA AUTO Kft. megalapozatlanul használta az alábbi reklámállításokat 2014 májusától honlapján, a szórólapokon, a direkt marketing levélben és a sajtóhirdetésekben: Magyarországon és Közép-Kelet Európában az Autocentrum AAA AUTO Kft. a legnagyobb használtautó-kereskedés, amelynél az érdeklődő egy helyen a legtöbb autó közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés