Előfizetői tartalom

Meglopták az egyik legnagyobb tőzsdét, összeomlott a Bitcoin

A Bitcoin árfolyama nagyot zuhant a hírre, hogy közel 120 ezer Bitcoint, azaz nagyjából 65 millió dollárt loptak el a világ egyik legnagyobb Bitcoin-tőzsdéjétől, a kínai Bitfinextől. A kereskedést felfüggesztették, a nyomozás zajlik. Az MT Gox meghackelése óta nem volt ekkora sikeres hackertámadás Bitcoin-tőzsde ellen.

Szerdán a kereskedési volumen alapján harmadik legnagyobb kínai Bitcoin-tőzsde, a Bitfinex megerősítette, hogy összesen120 ezer Bitcoin, azaz nagyjából 65 millió dollárnyi kriptopénzt loptak el tőlük.Ez az MT Gox, vagyis a világ egykori legnagyobb Bitcoin-tőzsdéjének 2014-végi meglopása óta a legnagyobb sikeres hackertámadás. A kínai tőzsde a világ legnagyobb dollár/Bitcoin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés