Előfizetői tartalom

Miért venné meg bárki az új iPhone-t?

A korábbi pletykák nagy része igaznak bizonyult, így sok meglepetés már nem volt az új iPhone és az Apple Watch bemutatóján, és mivel igazán nagy újdonságokról sem számolt be az Apple, nem könnyű megmondani, miért rohanna valaki megvenni az új kütyüket. Persze ne legyenek illúzióink, az új telefonokból több mint 200 millió, az órákból pedig több millió így is gazdára fog találni, az Apple részvényesei inkább örülhetnek a bejelentéseknek.

Kapcsolódó cikkünk2016.09.08Egyszer iPhone, mindig iPhoneHoztak is, meg nem isA nagy titkolózást követően a szokásos csinnadrattával bemutatta az Apple az új telefonjait és okosóráit. Hát, finoman szólva sem estünk hasra. És nem csak azért, mert pletykák alapján nagyjából tudni lehetett, milyen lesz az iPhone 7 és az új Apple Watch, hanem azért sem, mert több paraméter alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés