Előfizetői tartalom

Fényévekre vagyunk a világ 10 legfejlettebb digitális országától

Turzó Ádám Pál
Magyarország 139 országból az 50. pozícióból indul neki a most következő, negyedik ipari forradalomnak, a digitális érettségünk régiós szinten közepesen jónak számít. A szlovákok, csehek, szlovének és lengyelek megelőznek minket, ugyanakkor a románok, horvátok mögöttünk állnak a World Economic Forum rangsorában. A rangsorban a fejlett országokhoz képest nagy a lemaradásunk, a tanulmány többek között a magyar oktatási rendszer gyengeségeit is kiemeli. Ez is csak egy újabb jelzés arra, hogy az informatikushiány problémáját minél hamarabb meg kellene oldani. De van, amiben kifejezetten jók voltunk.

Portfolio Banking Technology 2016 A bankok és a fintech ipar legégetőbb kérdéseiről lesz szó a Portfolio Banking Technology 2016 konferenciáján, november 16-án. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A World Economic Forum kutatóintézet nem csak az egyik legkomolyabban vett világszintű versenyképességi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái