Előfizetői tartalom

A készpénz az úr Németországban - De mégis mi a jó fenéért?

Bankok, nagy technológiai vállalatok és wannabe disruptorok dolgoznak a készpénz kivégzésén egy sor ötletes és ígéretes technológiával, ez a téma Magyarországon is napirenden van. Létezik azonban egy ország, ahol a kiépített kártyás infrastruktúra, a magas jövedelmek és a fejlett technológiák ellenére készpénzben fürdik a gazdaság: Németország. Meglepő lehet, de a keménykalapos készpénzimádatnak történelmi gyökerei vannak.

Portfolio Banking Technology 2016 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Banking Technology konferencián, november 16-án. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A németek tökéletesen elégedettek a készpénzzel, legalábbis más fejlett országokkal ellentétben a németek szinte mindig mindent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés