Előfizetői tartalom

Kinőtte Magyarországot, Svájcban nő nagyra a MET

Portfolio
A Magyarországon alapított MET Csoport mostanra Közép-Európa egyik meghatározó energetikai és nyersanyagkereskedő cége lett, a terjeszkedés fontos állomásaként székhelyét a svájci adóparadicsomba, Zugba tette, ami az alacsony társasági és személyi jövedelemadó mellett csúcsminőségű technológiai és távközlési infrastruktúrát, és a nyersanyagkereskedők igényeire szabott, bankokból, biztosítókból, tanácsadó és IT-cégekből álló szolgáltatói infrastruktúrát nyújt. A cégcsoport zugi központjában jártunk.

Nagyra nőtt a META MET Csoportot 2007-ben Magyarországon alapították, de mára a leányvállalatain keresztül 26 ország gázpiacán, 19 nemzetközi kereskedési ponton folytat tevékenységet. A nemzetközi operáció egyre hangsúlyosabb, a magyar leányvállalatok (MET Magyarország, MET Power, Dunamenti Erőmű) a legfrissebb elérhető, 2015-ös számok alapján a vállalatcsoport 4,4 milliárd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái