Előfizetői tartalom

Fellendítheti a szakemberképzést Paks 2 - Topfizetések várnak a kiválasztottakra

Portfolio
A Paks 2 projekt építkezésében részt vevő munkaerő és a beszállító vállalkozások kiválasztása mellett az új blokkok engedélyezésében és ellenőrzésében részt vevő szakemberek megtartása, valamint az üzemeltető személyzet felkészítése is jelentős kihívást jelent a magyar gazdaság számára. A humánerőforrás-hiányt pedig az átlagnál jóval magasabb bérek sem oldják majd meg egyszerre. Ezt felismerve a hatóságok több területen is képzési, felkészítő programokat indítanak a vállalkozások, illetve szakemberek számára. A Paks 2 beszállítói és egyéb üzleti lehetőségeiről a Portfolio május 16-ai konferenciájának résztvevői első kézből kaphatnak információkat.

Clean Energy Summit 2017 Tudj meg többet a Paks 2 beruházás magyar vállalkozások számára kínálkozó beszállítói és egyéb üzleti lehetőségeiről! Információ és jelentkezés Fellendítheti a szakemberképzést Paks 2Magyarország történetének eddigi legnagyobb, mintegy 12 milliárd eurós becsült költségű...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái