Előfizetői tartalom

Együtt megy neki a gépi tanulásnak a Google és az SAP

Fekete Beatrix, SAPPHIRE, Orlando, Florida
Még szorosabbra fűzi stratégiai partnerségét az SAP s a Google, a gépi tanulás lesz az új terület, ahol együttműködnek - jelentette be ma az SAP a SAPPHIRE konferencián. A nyitóelőadáson többek között olyan emberek mondták el véleményüket a digitális átalakulásról, mint a Dell alapítója, a Google cloud-innovációjáért felelős vezetője, vagy Vladimir Klicsko profi ökölvívó, aki most menedzsment tanácsadói cégének vezetőjeként volt jelen az SAP konferenciáján.

Negyedik ipari forradalomról beszélt a Dell számítógépgyártó alapítója, Michael Dell az SAP éves konferenciáján. Annak idején volt az internet, utána lett a Facebook, most pedig az Internet of Things - sorolta fel az elmúlt évek főbb mérföldköveit. Ez a digitális transzformáció most más, a cloud pedig nem csak egy "hely", hanem egy multi-cloud környezetben élünk. Már semmit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés