Előfizetői tartalom

Tudom, mit próbálsz ki idén nyáron - Mercedes C 200 kabrió

Kabrió, hátsókerék, prémium és univerzális élményautó - ezzel a pár szóval akár össze is lehetne foglalni az AVIS Magyarország flottájának legújabb darabját, a Mercedes C 200 kabrió változatát, amivel 3 napon át élményautóztunk. Ennél a pár szavas jellemzésnél azonban sokkal többet érdemel az autó a képességei miatt, amit mostantól első kézből kóstolhatnak meg az érdeklődők az autókölcsönzőnél. Cikkünk végén azt is eláruljuk, hogy van egy óriási baj is ezzel a járgánnyal.

ParaméterekHárom napon át és 500 kilométeren keresztül vezettük a Mercedes C 200 kabriót az AVIS Autókölcsönzőnek köszönhetően. Mintha csak fentről az égiek figyelték volna a kölcsönzés folyamatát, úgy vonult el ugyanis a rossz idő felőlünk és tartott ki a tesztelés ideje alatt, ami hatalmas szerencse egy kabriómodell esetében. Gyorsan tudjuk is le a kötelező számokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés