Előfizetői tartalom

A legnagyobb befektetőknek is izgalmas még Magyarország

Portfolio
Masszív reformokat hajt végre a kínai kormány, ennek része az elmúlt évtizedekben kiépült túlkapacitások leépítése, ennek eredménye a vállalati marzsok emelkedése, nagyrészt ez hajtotta felfelé idén a kínai tőzsdéket, mondta el Raymond Ma, a Fidelity kínai részvénypiaccal foglalkozó portfólió menedzsere egy mai konferencián, ahol Oli Shakir-Khalil, a feltörekvő piaci kötvények termékspecialistája arról beszélt, hogy továbbra is vonzók a feltörekvő országok kötvényei, többek között magyar állampapírokban is van aktív pozíciója a Fidelitynek.

Nincs még vége a kínai sztorinak, sőtRaymond Ma, a Fidelity kínai részvénypiaccal foglalkozó portfolio menedzsere a Kínában látható változásokról, a lehetséges kockázatkról beszélt, de arra is kitért, mik lehetnek a gazdasági növekedés motorjai a következő években. Ma szerint abban, hogy idén kiemelkedően teljesítenek a kínai részvénypiacok, elsősorban annak van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés