Előfizetői tartalom

Megtudtuk, mit tervez a Facebook Magyarországon és a szomszédban

A Facebook alig 13 év alatt több mint 2 milliárd aktív felhasználót gyűjtött, mostanában pedig eredeti profiljától egészen távol álló projektekbe is belevág, például saját napenergia-meghajtású, pilóta nélküli repülőgépet tesztel. Az amerikai céggel, amely több európai központtal - többek között Amsterdamban, Berlinben, Hamburgban, Londonban - rendelkezik, magyar újságírók ritkán léphetnek kapcsolatba. A techcég 5 éve nyílt varsói irodájában beszélgettünk Robert Bednarskival, a techvállalat közép-kelet-európai vezetőjével.

Júliusban írtunk arról, hogy milyen elképesztő ütemben növekszik a Facebook: nemcsak a felhasználók számát tekintve, hanem az árbevétel és a profit is gyorsan bővül (miközben az Európai Bizottság a GAFA (Google, Apple, Facebook, Amazon) csoport árbevétel alapú megadóztatását tervezi).A Facebook játékokkal, appokkal, üzenetküldővel és még számos funkcióval próbálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés