Előfizetői tartalom

Megtudtuk, mit tervez a Facebook Magyarországon és a szomszédban

Háhner Petra
A Facebook alig 13 év alatt több mint 2 milliárd aktív felhasználót gyűjtött, mostanában pedig eredeti profiljától egészen távol álló projektekbe is belevág, például saját napenergia-meghajtású, pilóta nélküli repülőgépet tesztel. Az amerikai céggel, amely több európai központtal - többek között Amsterdamban, Berlinben, Hamburgban, Londonban - rendelkezik, magyar újságírók ritkán léphetnek kapcsolatba. A techcég 5 éve nyílt varsói irodájában beszélgettünk Robert Bednarskival, a techvállalat közép-kelet-európai vezetőjével.

Júliusban írtunk arról, hogy milyen elképesztő ütemben növekszik a Facebook: nemcsak a felhasználók számát tekintve, hanem az árbevétel és a profit is gyorsan bővül (miközben az Európai Bizottság a GAFA (Google, Apple, Facebook, Amazon) csoport árbevétel alapú megadóztatását tervezi).A Facebook játékokkal, appokkal, üzenetküldővel és még számos funkcióval próbálja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái