Előfizetői tartalom

Magyar egészségügyi sikersztori terjeszkedik külföldön

Már Magyarországon is feltűntek az egészségügyben azok az új típusú eszköz és szoftverkombinációk, amelyek a jövő egészségügyében fontos szerepet kaphatnak. A megelőzésben, a kezelések és kontrollok támogatásában és a gyógyítás hatékonyságának növelésében egyaránt nagy szerepe lesz az M-health eszközöknek. A terült egyik ígéretes magyar fejlesztését, a WIWE otthoni EKG mérő és értékelő eszközt teszteltük.

e-health és m-healthKorábbi cikkünkben részletesen foglalkoztunk az egészségügyben zajló digitális forradalommal, mint akkor írtuk, a dolgok internetének (IoT) piacát egyenesen az e-health húzza majd, a globális e-health piac pedig 2022-re 308 milliárd dollárosra nőhet. A mobilos megoldások, a távorvoslás és -diagnosztika és a gyógyítási folyamat digitális nyomonkövetése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés