Előfizetői tartalom

Reagált a Herbária: a fiú kifizette az apa követelését

Közleményt adott ki a Herbária Zrt. kedden megjelent cikkünk kapcsán, melyben azt hangsúlyozzák, hogy a cég túl van már az átmeneti nehézségeken, modernizálta működési folyamatait és zajlanak a fejlesztések. A társaság reakciójából az is kiderül: Soproni Márton (a fiú) - bár vitatja a követelést - kifizette az apa (Soproni Tamás korábbi vezérigazgató) követelését annak érdekében, hogy fő tulajdonossal szembeni végrehajtás soron kívül megszüntetésre kerüljön.

Februárban írtunk arról, hogy családi viszály tört ki apa és fia között a Herbária Zrt.-nél. Egy januári közgyűlésen Soproni Tamás (apa) vezérigazgatót megfosztották minden tisztségétől, fia, Soproni Márton kezdeményezésére. Az apa ebbe nem nyugodott bele és megtámadta a közgyűlési több döntését és egy korábbi közokirat alapján követeléssel lépett fel a fiával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés