Előfizetői tartalom

Dühös embereket és átláthatatlan céghálót hagyhat maga mögött a magyar sikercég

Gyakorlatilag beszüntette tevékenységét az Orangeways azt követően, hogy december végén a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) letiltotta a cég honlapját. Az évek óta nyilvánvaló volt, hogy bajban van a fapados busztársaság, mely egyre csak zsugorodott, most azonban kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb volt a baj, a gyanú szerint évekig a szükséges engedélyek nélkül működtek, ezért is folyamodott a nem mindennapi lépéshez a versenyhivatal.

Lépnie kellett a GVH-nakDecember végén jelentette be a GVH, hogy ideiglenes intézkedés keretében megtiltja www.orangeways.com honlapon a személyszállításra vonatkozó kereskedelmi gyakorlat folytatását. Azóta az oldal ugyan elérhető, viszont jegyet vásárolni valóban nem lehet, mert folyamatosan hibaüzenet fogadja a látogatót. A mostanihoz hasonló ideiglenes intézkedésre eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés