Előfizetői tartalom

Állami támogatást szeretnének a kerékpárvásárláshoz a biciklis szervezetek

Portfolio
Állami támogatás bevezetését javasolják a hagyományos vagy elektromos meghajtású biciklik vásárlásához, továbbá kerékpáros befektetési alapot hoznának létre az európai kerékpáros szervezetek, elsősorban a levegőminőség javításának céljából - derül ki abból a nyílt levélből, amelyet Karmenu Vella környezetvédelmi uniós biztosnak és az érintett tagországok környezetvédelemért felelős minisztereinek címzett az Európai Kerékpáros Szövetség (ECF), és amelyet nyolc másik tagország kerékpáros szervezetei mellett a Magyar Kerékpárosklub is aláírt.

Az Európai Kerékpáros Szövetség és tagszervezetei által január 29-én elküldött levél arra kívánja ösztönözni a biztost, valamint az uniós levegőminőségi standardokat rendre megsértő kilenc tagállamot, hogy tegyenek konkrét, kerékpározással kapcsolatos lépéseket annak érdekében, hogy megfeleljenek az EU tiszta levegőre vonatkozó törvényének. Az ECF és az ECF...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés