Előfizetői tartalom

Amikor az Arany Oldalak és az Uber találkozik: feltalálták az orvosi tudakozót

Kevés az orvos, a meglévők közül sokan már bőven a nyugdíjkorhatár fölött vannak, a várólisták hosszúak, a hálapénzzel teli borítékok pedig egyre vastagabbak. Ez a lesújtó kép ugyanakkor csak az állami szektorra igaz, eközben - vagy talán éppen ezért - a hazai magán-egészségügyi szolgáltatások robbanásszerű növekedésnek indultak és egyre több induló cég is úgy látja, érdemes vállalkozni a hagyományosan állami területen. Az egyik ilyen a Medicall, amely az orvoskeresés problémájára kínál megoldást: a felhasználók mobil applikáción igényelhetnek telefonos konzultációt vagy házivizitet a regisztrált doktoroktól, akik így kiegészítő keresethez juthatnak.

Nem csak a betegek aggódnakJelentősen bővült a magánegészségügyi szolgáltatók piaca 2014 és 2016 között, amivel párhuzamosan sokat romlott az állami egészségügy megítélése a Szinapszis Piackutató felmérése szerint. 2014-ben a budapestiek 49, 2016-ban már 60 százaléka vett igénybe valamilyen magánegészségügyi szolgáltatást, ami elég nagy elmozdulás mindössze két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés