Előfizetői tartalom

Új beruházást jelentett be az Audi - Győrben felrobbanhat az elektromotorok gyártása

MTI
|
Portfolio
Jubileumi év kezdődött az Audi Hungaria számára: Az Audi 25 évvel ezelőtt, 1993. február 18-án alapította meg hivatalosan győri vállalatát. A jubileumi sajtótájékoztatón Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke is részt vett. Az eseményen többek között elárulták, hogyan teljesített a győri üzem tavaly, hogyan pörög fel az elektromotorok gyártása, mikor indul az új modell, a Q3-as termelése és egy új K+F központ megépítését is bejelentették.

Felrobbanhat az elektromotorok gyártása GyőrbenAz Audi Hungaria 1 965 165 motort gyártott tavaly, amely szerény mértékű, 2 százalékos növekedést jelentett a 2016-os évhez képest. A belsőégésű motorok mellett a sorozatgyártásra történő felkészülés során már 298 elektromotort is gyártott a vállalat. Az elektromos meghajtással kapcsolatban fontos kiemelni, hogy az Audi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés