Előfizetői tartalom

Öldöklő verseny folyik az utcákon a taxisok között - Csak néhány szereplő maradhat?

Már tavaly elkezdődött a konszolidáció a budapesti taxispiacon, novembertől a TaxiPlusnak és a 6x6 Taxinak közös tulajdonosa van - erősítette meg a 6x6 Taxi a Portfolio kérdésére. Az egyik legnagyobb flottával üzemelő társaság szerint még csak a folyamat kezdetén vagyunk, hosszabb távon két-három nagy szereplő maradhat a főváros fuvarozási piacán, a kisebb vállalkozások sorsa a felvásrlás lehet.

Szép csendben bevásárolt a 6x6 TaxiÉrdekes összefonódásra bukkantunk a budapesti taxis piacon: 2017 novembere óta közös tulajdonosi körbe tartozik a TaxiPlus és a 6x6 Taxi. A cégjegyzék szerint a TaxiPlus World Kft. székhelye november 21-én változott meg, azóta a vállalkozás ugyanarra a címre van bejegyezve, mint a 6x6 Taxi Kft. Ezzel szinte egyidőben november 1-én Ferenczi Éva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés