Előfizetői tartalom

Kiderült, melyek az ország legjobb gyárai

Portfolio
Vajon melyek Magyarország legjobb gyárai? A gyártóipar szereplőinek ritkán van lehetőségük megmutatni magukat, pedig itt is bőven találni kiemelkedő teljesítményeket: innovációk, elégedett dolgozók és vevők, energiahatékonyság és digitális fejlesztések. Ez csak néhány az Év Gyára verseny 9 kategóriája közül, amelynek győztesei péntek este vették át a díjat.

A GyártásTrend magazint kiadó PPH Media harmadszor hirdette meg az Év Gyára versenyt. A gyártó- és feldolgozóipar szereplőinek ritkán van lehetőségük, hogy ilyen típusú szakmai versenyben megmérettessék magukat, ezért ez egyedi lehetőség. 2017 őszén hirdették meg a pályázatot, amire minden eddiginél több pályázati anyagot adtak be a cégek a különböző kategóriákban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés