Előfizetői tartalom

A magyar bankok felkészültek a brutális növekedésre

Portfolio
Hitelboom, nagyobb tranzakciószám, PSD2, azonnali átutalás, MiFID2, GDPR - ezekre mind fel kell készülniük a bankoknak, ami hatalmas feladat, a rengeteg szabályozási megfelelési projekt mellett pedig még az üzleti lehetőségekre is fel kell készülniük. Banki IT-vezetők és a szektor nagy beszállítói beszéltek erről a Financial IT and Disruptive Technologies 2018 konferenciánk második paneljén.

Az MNB által előrejelzett hitelboom, a tranzakciók várható növekedésére felkészültek a bankok - vélekedett Bőle Ferenc (OTP). Az OTP méreténél fogva szerencsés helyzetben van, sokat tudnak fejlesztésre fordítani, de még így is rengeteg olyan projekten dolgoznak, ami szabályozási megfeleléssel kezdődik (MiFID2, PSD2, GDPR, azonnali fizetés). Az OTP eBiz terméke (kkv-knak készült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés