Előfizetői tartalom

A dotkom-lufi alatt se láttunk ilyet: ijesztő, ami a legnagyobbaknál zajlik

Akik megélték a dotkom-lufit, bizonyára aggódva nézik, hogy híznak napról napra egyre nagyobbra a technológiai óriások. A Nasdaq a napokban új történelmi csúcsot döntött, már 50 százalékkal haladja meg a 2000-es évek eleji csúcsot és mindenki arra vár, hogy melyik techcég lesz az első 1000 milliárd dolláros piaci kapitalizációjú vállalat. Mindezt úgy, hogy egy globális kereskedelmi háború küszöbén állunk és hogy a Facebook miatt adatbotrány van.

Csúcsokat döntögetnek a techpapírok. Egyre közelebb az 1000 milliárdHihetetlen, de közel vagyunk ahhoz, hogy az első ezer milliárd dolláros piaci kapitalizációjú tőzsdei céget ünnepeljük. Ha tippelni kellene, egy technológiai cég lesz az, amelyik elnyeri majd "a világ első ezer milliárd dolláros vállalata"-címet. És napról napra egyre közelebb kerülünk hozzá. Hiába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés