Előfizetői tartalom

Az új Ford Focus mindenkire lő és nagyon jól céloz

Nem könnyű az autógyártók helyzete akkor, ha egy évek óta meglévő modellt szeretnének továbbfejleszteni ráadásul úgy, hogy az külső-belső kinézetében és vezetési élményében is fejlődni tudjon a korábbi változathoz képest. Mindezt a globálisan eltérő vásárlói igények sem könnyítik meg, így a Ford mérnökei is komoly feladat elé néztek az új Focus megtervezésekor. Hogy mindezt hogyan sikerült megoldaniuk és milyen újítások kerültek az autóba a korábbi változathoz képest, azt egy nizzai túra során volt lehetőségünk kipróbálni.

Húsz év telt el azóta, hogy a Ford Escort utódjaként bemutatták Európában az első Focust. Az 1998-ban debütált típus azóta többször ment át generációváltáson, így a mostani már a modell negyedik változata. Az elődökhöz hasonlóan az új Focus is többféle kivitelben és különböző felszereltséggel áll a vásárlók rendelkezésére, amelyet Dél-Franciaországban,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés