Előfizetői tartalom

Ördögi készpénzes csapdában Magyarország, itt a kormány mentőterve

Megjelent a kormány készpénzmentesítő terve, mely szerint a nagyvállalatoknál és állami intézményeknél a bérkifizetéseket elektronikus útra terelik, az állami intézményekbe bankkártya-terminálok kerülnek, korlátozzák a vállalatok készpénzes fizetését, a kártyás fizetést a boltok jó részében kötelezővé teszik. A nyugdíjak kötelező számlára utalása még nem került bele a kétéves tervbe, pedig ez szólhatott volna igazán nagyot. A készpénzmentesítő lépésekre óriási szükség van, mert a gazdaságunk valósággal fuldoklik a készpénzben. Megnéztük, mennyire nagy a baj, és mire készül a kormány.
Az azonnali fizetéssel és a PSD2 okozta változásokkal kiemelt helyen foglalkozunk november 19-ei Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció itt! Portfolio Banking Technology 2018 INFÓJELENTKEZÉS Kapcsolódó cikkünk2018.07.27Itt a kormány készpénzgyilkos terve: már idén lépnek Fuldoklunk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái