Előfizetői tartalom

Év végén vethetik be a bankgyilkos csodafegyvert Magyarországon

Sokan várták, de úgy tűnik, még pár hónapot várniuk kell azoknak, akik abban reménykedtek, hogy a Revolut segítségével olcsón fognak tudni forintról más devizákra váltani: a startup legjobb esetben is csak az év végén indítja el magyarországi szolgáltatását. Helyette inkább Amerikára koncentrálnak, ahol viszont nagyon nagy fába vágják a fejszéjüket - tudtuk meg Andrius Biceikától, a Revolut értékesítési igazgatójától.

Miért is ilyen menő ez a Revolut?Jelenleg 3 millió felhasználója van a Revolutnak világszerte, hivatalosan csak az EU-ban működik. Naponta 7000 új számlát nyitnak a startupnál, melyet többek közt olyan tőkealapok támogatnak, mint az Index Ventures, a Ribbit Capital és a DST Global. A cég alapvetően prepaid-kártyákkal kezdett el foglalkozni, de hamarosan várhatóan egy olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés