Előfizetői tartalom

Nagy újításokra készül a Budapest Bank: új netes azonosításról is tárgyalnak

A Budapest Bank hamarosan készpénzbefizetésre is alkalmas ATM-eket vezethet be, új netes kártyás fizetési azonosítást indíthat el, prepaid bankkártyákat bocsáthat ki. Mindezt a bank kártyarendszerének cseréje teszi lehetővé, ami miatt jövő hétre több napos leállást is beterveztek. Ezen kívül a teljesen online hitelek és az online számlanyitás felé is nagy lépést tesznek a projekttel. Első körben a videóbankos online számlanyitás lesz elérhető a banknál, a netes azonosítás területén alternatív digitális megoldásokat is keresnek, és erről meg is kezdték a tárgyalásokat - árulta el lapunknak Tóth Viktor, a Budapest Bank üzleti vezérigazgató-helyettese.

Portfolio Banking Technology 2018 Tóth Viktor panelbeszélgetőként vesz részt november 15-ei Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció a konferenciára itt! Információ és jelentkezés Portfolio: Egy több napos tervezett leállás jön a banknál október végén, az új kártyarendszer bevezetése miatt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés