Előfizetői tartalom

Berobban Magyarországra a techtitán - Lefő a bankok kávéja?

2019-től Magyarországon is elérhetővé válik a világ egyik legnagyobb mobilfizetési rendszere, az AliPay. Egyelőre még csak kínai állampolgárok használhatják olyan boltokban, ahol unicredites terminál működik, de jó eséllyel előbb-utóbb a magyar felhasználóknak is elérhető lesz majd a rendszer. Ha ez egyszer megtörténik, egy szinte végtelen erőforrással és tapasztalattal rendelkező techóriással kell szembenéznie az egyelőre még csak ébredező magyar mobilfizetési szektornak.

Itt az új fizetési megoldásNemrég bejelentette az UniCredit Bank Hungary és az AliPay Europe, hogy együttműködési megállapodást írtak alá, melynek értelmében az olasz pénzintézet bankkártya-elfogadó partnerei Alipay fizetési megoldást is biztosíthatnak kínai vevőik számára hazánkban. A lépéssel azt a több százazer kínai turistát célozzák meg, akik Magyarországra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés