Előfizetői tartalom

Megőrül az internet az új fizetéses MLM-rendszerért - Kamu lenne?

Huszák Dániel
Magyarországon is megjelent a "Q", a saját magát a "következő bitcoinként" aposztrofáló virtuális pénz. Sajátossága, hogy a legtöbb virtuális devizával ellentétben nem blockchain alapú, viszont ugyanúgy a hagyományos fizetési rendszerek megdöntését tűzte ki célul. MLM-rendszerben terjed, de a korai belépőknek nem kell (egyelőre) semmit befizetniük a sémába, elég a regisztráció. Bár hatalmas tervei vannak a Q-kezdeményezés üzemeltetőinek (például az irányítás kicsavarása a jegybankrendszer és a hitelkártyarendszer kezéből), egyelőre szinte semmit nem tudni arról, hogy tervezik megvalósítani elképesztő ambícióikat. Megnéztük, mit kell tudni a Q-ról, az új MLM-es őrületről.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról szó lesz a Portfolio Banking Technology 2018 konferenciáján is. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A jövő fizetési rendszere - egy MLM lenne?Sokan úgy gondolják, a digitális fizetési rendszerek jövője egy decentralizált, blockchain alapú...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái