Előfizetői tartalom

Mit kell tennünk a sokszereplős, nagy forgalmú tőzsdéért?

Portfolio
Amerikai kamatemelés, kereskedelmi háború, olasz válság, feltörekvő piacok sérülékenysége, Donald Trump, vállalati gyorsjelentések. Csak néhány tényező, amelyek miatt mostanában nem unatkoznak a részvénypiaci befektetők - ezekről is szó lesz a Portfolio ma esti befektetői klubjában. Virág Ferenc, a Random Capital vezérigazgatója az esemény kapcsán lapunknak arról beszélt, milyen folyamatok zajlanak manapság a magyar tőzsdén, hogyan változott a piac az elmúlt években, és hogy hogyan lehet megváltoztatni a térségre jellemző költség struktúra átalakulást.

Izgalmas folyamatok zajlanak a magyar tőzsdén 2015 óta. Hogyan foglalná össze az elmúlt három év tőzsdei történéseit saját szemszögéből? Mindenekelőtt azt kell tisztázni, hogy miben változott az elmúlt három évben a Budapesti Értéktőzsde piaca. A leglátványosabb fejlődést mindenképpen az árfolyamok változásában, emelkedésében láthatjuk, ami számos vezető részvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés