Előfizetői tartalom

Bejelentették: okoseszköz-internetet fejlesztenek Magyarországon

Portfolio
Már az ország területének közel hatvan százalékán elérhető a gépek közötti kommunikációra használható keskenysávú IoT hálózati funkció. Ezen keresztül már nagy számban kommunikálhatnak például az otthoni okos mérőórák, a mezőgazdasági járművek és ipari berendezések, a közszféra ellenőrző-eszközei és akár egyes egészségügyi mérőműszerek is. A Budapesten már közel egy éve kialakított hálózati funkció bővítésnek újabb fázisát a T-Systems Symposimon jelentették be.

A keskenysávú dolgok internete, úgynevezett NB-IoT (Narrow-Band-Internet of Things) vállalkozások számára teszi majd lehetővé, hogy gépeik, járműveik, berendezéseik, szenzoraik alacsony költségek mellett folyamatosan kommunikáljanak egymással és információt szállítsanak nekünk. A technológia segítségével a legfontosabb döntéseket a vezetők az automata rendszerekre támaszkodva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés