Előfizetői tartalom

Néhány évünk maradt a válságig - Megszólal az év pénzügyi vezetője

Palkó István
Tordai Péter, az E2 Hungary pénzügyi igazgatója vehette át az év pénzügyi-gazdasági vezetőjének járó díjat az idei Business and Finance Summiton. A díjról és a szakmai zsűri döntéséről Kozma Andrást, a Magyar Credit Managament Szövetség képviselőjét kérdeztük, a MET és a Magyar Telekom által fele-fele arányban tulajdonolt társaság stratégiájáról, pénzügyeiről és az energiapiaci környezetről pedig Tordai Péter beszélt nekünk. A CFO of the year díj idei nyertese úgy véli, a magyar gazdaság egyik legnagyobb kockázata jelenleg az infláció, de a következő krízis importált lesz.

A konferenciáról és a díjátadóról szóló cikkünk itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2018.11.08Megvan az év magyar pénzügyi vezetőjePortfolio: Kozma Andrástól kérdezem: miről szól a CFO of the year díj, amelyet idén a november 8-ai Business and Finance Summit konferencián adtak át? Kozma András: Nemzetközileg is elismert, tekintélyes prémium kategóriás pénzügyszakmai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái