Előfizetői tartalom

Étrend-kiegészítőkkel robbanthat az USA-ban egy szegedi gyógyszerfejlesztő cég

Egy szegedi, családi háttérből finanszírozott cég évek óta együtt dolgozik a világ vezető gyógyszergyártóival, olyan betegségekre keresve ellenszert, mint az Alzheimer- vagy a Parkinson-kór. Az évekig elhúzódó kutatások azonban sok forrást felemésztenek, ezért a cég a core tevékenység támogatására a kevésbé szigorú, és kisebb tőkével beindítható étrend-kiegészítők gyártásába kezdett, és a számításaik beigazolódni látszanak: idén már az amerikai piacon is megjelenhetnek termékeikkel.

Elgémberedő végtagok, az ásítozástól könnyező szemek, csökkenő koncentráció - valószínűleg mindenki számára ismerősek a volán mögött eltöltött hosszú órák után jelentkező tünetek. Ilyenkor jellemzően a sofőr a legközelebbi benzinkútnál bedönt egy erős kávét - vagy egy energiaitalt - és folytatja az utat. Ettől aztán nemcsak a szemek pattannak ki, de jön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés