FONTOS Még több területet készül annektálni Oroszország: újabb országban robbanhat ki háború
 
Előfizetői tartalom

Új szolgáltatóknál hódít a Díjnet, lassan mindent egy helyen fizethetünk

Új fizetési módok és új szolgáltatók megjelenése várható idén a Díjnetnél - árulta el Garamszegi Tamás, a Díjnet vezérigazgatója. Az új fizetési módról elsősorban az azonnali fizetési rendszer és a PSD2 tengelyében gondolkoznak, ugyanakkor a fizetések közötti választás nem pénz, hanem kényelmi kérdés, ezért csakis "egyklikkes" megoldás érdekli őket. Az új szolgáltatók a lakhatáshoz kapcsolódnak, például egy távfelügyeleti szolgáltató számláit is be lehet fizetni a rendszerben, de a helyi adókat is minél több városban QR-kóddal tennék befizethetővé.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Portfolio: Egy nemrégiben kiadott közleményükben azt ígérik, a számlafizetés mellett egyéb elektronikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés