Előfizetői tartalom

Kivonul a Facebook a fizetésekkel Európából - Mikor jönnek így Magyarországra?

A Facebook megszünteti személyek közötti messengeres fizetési szolgáltatását Nagy-Britanniában és Franciaországban, ezzel ki is vonul az európai P2P fizetési piacról - jelentette be a Facebook a napokban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg búcsút intene Európának a tech-óriás, de az biztos, hogy ez a fajta fizetési megoldás itt nem jött be. Ugyanakkor nem kizárt, hogy a PSD2 vagy például a magyar azonnali fizetési rendszer mégis visszacsalogatja majd őket a kontinensre.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 28-ai Financial IT and disruptive Technologies konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Nagy-Britanniában és Franciaországban vezette be durván két évvel ezelőtt a Facebook a Messenger...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés