Előfizetői tartalom

Így emelkedik ki a szuperligából az Audi Q8

5 méter hosszú, 2 méter széles, de közben nagyon eltalált arányos forma. 2,1 tonnához 3 ezres dízelmotor, 286 lőerővel és 8 sebességes automata váltóval. Az Audi jelenlegi csúcsváltozata, a legmodernebb technikai eszközökkel ellátva - csak néhány jellemző az idén magyarországi fennállásának 50 éves évfordulóját ünneplő Avis Autókölcsönző amúgy is különleges flottájának legújabb darabjáról, a Q8-asról. Ezzel az igazi nehézfegyverrel az autókölcsönző társaság ezúttal célzottan lő, elsősorban a cégeket szólítja meg, de nem zárja ki a lehetőségből a különleges SUV-okba szerelmes magánszemélyeket sem.

Miről is van szó?Négy napig, közel 600 kilométeren keresztül teszteltük az Audi csúcskategóriás városi terepjáróját, a Q8-at. Az Avis flottájának legújabb darabja egy tudatosan felépített sorozatba illeszkedik, ugyanis az autókölcsönző cég az elmúlt években nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy a versenytársakat megelőzve folyamatosan új prémium autókkal rukkoljon elő....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés