1,5 milliárdos adózott eredmény a Sziget csoportnál
Üzlet

1,5 milliárdos adózott eredmény a Sziget csoportnál

Portfolio
2018-ban 10 milliárdot is meghaladta a Sziget Fesztivál költségvetése, a cégcsoport pedig sikeres évet zárt, közel 1,5 milliárd forintos adózott eredménnyel (az összes többi rendezvényükkel együtt) - mondta el a fesztivál csütörtöki sajtótájékoztatóján Kádár Tamás főszervező.
A korábban elindított növekedési stratégiát követve a tavalyihoz képest fél milliárd forinttal megnövelték a fő fellépőkre szánt összeget, ennek köszönhetően a hét napos rendezvényre kilenc headliner kategóriás előadót (Ed Sheeran, Foo Fighters, Post Malone) hoznak el - tette hozzá Kádár. Ráadásul három fellépő díja is meghaladja az eddigi csúcstartóét.A szervezők szerint nagy az érdeklődés az idei rendezvényre, arra számítanak, hogy 2019-ben is tudják hozni a tavalyi látogatói csúcsot. Augusztus 7-ére elfogytak a napijegyek, de kapható még olyan bérlet, amivel Ed Sheeran koncertjét is meg lehet nézni.

Marad a karszalagos fizetés

Idén szintén a belépésre jogosító karszalaggal (és PayPass-os bankkártyával, okostelefonnal) is lehet fizetni a Szigeten, az ígéretek szerint még kényelmesebb lesz az applikációról történő fizetőszalag-feltöltést.

A 2019-es év újdonsága, hogy létrehoznak egy GDPR-kompatibilis fesztivál fiókot, amit az egész rendezvény alatt használhat a látogató a digitális szolgáltatásoknál, így kevesebb sorban állásra számítanak a szervezők (a pénzfeltöltésnél, online vásárlásnál).

Folytatódnak a zöld projektek is: az újrahasználható poharakat egy közeli helyszínen fogják elmosni, megszüntetik a műanyag a szívószálak használatát (tavaly 600 ezerrel kevesebb szívószál fogyott 2017-hez képest), és a műanyag evőeszközöket, tányérokat is teljesen kivezetik. Ezen kívül figyelmeztetik a szigetlakókat a víztakarékos zuhanyzásra, valamint 50 ezer Zseb-hamutartót is kiosztanak.
uzemanyag0920
wall street_shutterstock
wall street_getty
walmart_getty
facebook_getty
Sundar Pichai, CEO of Google, getty
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
uzemanyag0920