Előfizetői tartalom

Nincs, aki dolgozzon - Eszement tűzoltás folyik a logisztikai cégeknél?

Rettenetesen széttöredezett ma a logisztikai piac, nagy része továbbra is mikro-, kis- és középvállalkozás. Félő, hogy a szervezettebb és magas szintű szolgáltatást ezek a kkv-k nem tudják olyan szinten biztosítani, mint a nyugat-európai multinacionális cégek, ami miatt a magyar cégek örökre alvállalkozói szerepben ragadhatnak. Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped Kft. ügyvezetője a Portfolio-nak adott interjúban beszél arról, miért tűnt úgy, hogy eltűnt az áru a piacokról a 2008-as válság idején, mit okozna egy újabb pénzügyi összeomlás, miért jelent óriási problémát a munkaerőhiány a logisztikában, és kitér arra is, mit tehetne az állam, hogy felzárkózzunk a Nyugathoz.

Smart Logistics 2019 Mikor válhat valósággá az automata és robot raktári rendszer Magyarországon? Ha érdekel a válasz, gyere el május 21-én a Portfolio Smart Logistics konferenciájára és hallgasd meg a Trans-Sped előadását a témában. Részletek itt: Információ és jelentkezés Közel 30 éve van jelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés