Előfizetői tartalom

Titokzatos pénzen dolgozik a Facebook a színfalak mögött

A Facebook pénzforgalmi cégeket és online kereskedőket toboroz egy kriptopénz-alapú fizetési rendszer elindításához, a projekthez 1 milliárd dollárra van szükségük, ezzel a pénzzel stabilizálnák az új kirptopénz árfolyamát. Egyes elképzelések szerint nemzetközi átutalásokra, személyek közötti és online fizetésekre lesz alkalmas a rendszer. Míg Európából épp kivonult a Facebook a messengeres fizetésével, addig Ázsiában megállíthatatlanul törnek előre a mobilfizetési megoldások.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Az azonnali fizetésről és a PSD2 szabályozásról is szó lesz a Portfolio május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A Facebook új fizetési platformjának alapja egy digitális pénz, amelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés