Előfizetői tartalom

Kitarthat a magyar béremelkedés, és erre mindenkinek fel kell készülnie

Két számjegyű növekedés várható a forgalmunkban idén is, azonban a költségek is gyorsan növekednek, elsősorban a magas béremelkedés miatt - mondta a Portfolio-nak adott interjúban Vajda Attila, a Vajda-Papír Kft. ügyvezető igazgatója. Szerinte a béremelkedés a következő időszakban is kitarthat, erre többek közt beruházásokkal, hatékonyságjavítással kell reagálniuk. A munkaerőhiány náluk is probléma, hiszen ha több dolgozójuk lenne, akkor nagyobb termelésnövekedésre lennének képesek. Vajda Attila a lehetséges megoldások mellett többek között beszélt a külföldi terjeszkedésről, a vállalat kilátásairól, és arról is, hogy miként változik meg a munka világa. Ma már számos területen otthonról is dolgozhatnak a munkavállalók.

Portfolio HR Revolution 2019 A gyors béremelkedés és a munkaerőhiány fontos témája lesz a Portfolio HR Revolution 2019 konferenciájának. Információ és jelentkezés Portfolio: Folytatódhat a vállalat növekedése? Vajda Attila: Ez az év és a következő évek sem néznek ki másképp, mint a korábbiak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés