Előfizetői tartalom

Jurassic Parkok lepik el Magyarországot, de már jönnek a jövő raktárai

Portfolio
Elképesztő ütemben fejlődik a raktározás és csomagolás területe, mindez már Magyarországon is tetten érhető. A Portfolio Smart Logistics konferenciájának délutáni szekciójában gyártó és logisztikai cégek osztották meg tapasztalataikat azzal kapcsolatban, hogyan tud ma egy automata és robotizált raktár és csomagolórendszer profitábilisan működni, és mi kell ahhoz, a pénzen felül, hogy ilyen fejlesztéseket végre lehessen hajtani. Ami biztosan kiderült: hatékonyságban még van hova fejlődni.

Homolya Péter, a Golden-Pack Hungary Kft. elnök-vezérigazgatója a csomagolóipari újdonságokról és fejlődési irányokról beszélt. Előadásában kiemelte a jó csomagolóanyagok fontosságát, ami nemcsak az áru védelmét szolgálja, hanem a biztonságot is. Egyre többször és egyre több helyen fordul elő ugyanis, hogy számos termék eltűnik a raklapokról, ami egy jó csomagolóanyaggal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés