Előfizetői tartalom

Nagyon megugrottak az év végén a Zwack értékesítései

Portfolio
Csökkenő bevételről és az egy évvel korábbi szinthez képest nagyobb veszteségről számolt be a Zwack a január-márciusi időszakra, ami pénzügyi évének negyedik negyedéve. De a teljes pénzügyi évet tekintve így is kétszámjegyű ütemben nőtt a társaság bevétele és profitja, főként a népegészségügyi termékadó idei kiterjesztése miatt 2018 végén megugró értékesítések következtében - derül ki a cég jelentéséből. Közzétette közgyűlési meghívóját is a Zwack, amelyből kiderül, hogy részvényenként 1300 forint osztalékot javasol az igazgatóság.

A bevételKétszámjegyű bevételnövekedésről számolt be a Zwack az elmúlt évre: 12,8 százalékkal nőtt az italgyártó nettó értékesítési árbevétele a március végén zárult pénzügyi évben, amit a volumen növekedése és az értékesítési átlagárak emelkedése egyaránt segített.A belföldi értékesítés nettó árbevétele 14,7 százalékkal emelkedett, miközben az export...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés