Előfizetői tartalom

Finomhangolná a társasági adórendszert a kormány

Portfolio
Idén szeptemberre készülhet el az új Nemzeti Energiastratégia, idén megtartják az első pilot metár-tendert, és a társasági adórendszer finomhangolását is tervezi a kormány a vállalkozások energetikai korszerűsítéseit, illetve azt a célt támogatandó, miszerint a kedvezmény igénybevétele az EU-szabályozással jobban összhangban legyen - Dr. Kaderják Péter, az ITM energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című konferenciáján.

Az államtitkár elmondása szerint zajlik a Második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia és a Nemzeti Energia és Klímaterv végleges változatának kidolgozása, ahogyan a Tiszta Energia Csomag átültetése is, ennek érdekében zajlanak az egyeztetések a szakmával. Tiszta, okos, megfizethető energiaszolgáltatások: ilyen energiaszektorról szólnak a vízióink, amikor a szükséges keretek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés