Előfizetői tartalom

Kézzel fogható közelségben a villamosenergia-rendszer teljes átalakulása

Portfolio
A jelenleg zajló, forradalmi változásokat eredményező energiaátmenet nem az első a történelemben, és a korábbi forradalmi technológiai újítások eddig teljes egészében át tudták venni a korábbi funkciókat. Miközben a megújuló energiaforrások technológiájában, árában és telepítésében forradalom következett be, a konvencionális kapacitások telepítése gyakorlatilag elhanyagolható mértékűre esett vissza - mondta el Horváth Péter, a MET Power üzletfejlesztési igazgatója a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című konferenciáján.

Az Európai Unió termelőegységeinek üzembe helyezésében jól lekövethetők az elmúlt évtizedek változásai, vagyis a szén, a nukleáris, a földgáz és a megújuló energiaforrások előretörésével jellemezhető egyes korszakok - mutatott rá a jelenlegi átalakulással kapcsolatban 'Az energiaátmenet kockázatai és ezek kezelése' című előadásában.Forrás: Horváth Péter, META...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái