Előfizetői tartalom

Jó ügyek szolgálatába állítanák a mesterséges intelligenciát

Portfolio
Civil szervezetek, profi fejlesztők és IT-cégek fogtak össze a Microsoft Magyarország "Tech for Social Impact" rendezvényén. A cél az volt, hogy a civil aktivisták megismerjék a legmodernebb mesterséges intelligencia-, felhő és egyéb digitális technológiákat, melyek olyan jó ügyek szolgálatába állíthatók, mint a környezetvédelem, az akadálymentesítés vagy épp a humanitárius segítségnyújtás.

A Microsoft üzleti partnerei és startupok a mesterséges intelligencia-, felhő- és egyéb digitális technológiára épülő megoldásokat kerestek a civil szervezetek által meghatározott kihívásokra a Tech for Social Impact rendezvényen. A Microsoft Magyarország szakmai partnere a Design Terminal innovációs ügynökség volt a startup vállalkozások kiválasztása és a csapatok együttműködését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés