FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Létezik még a kedvezményes nyaralás, de csak kevés magyar kiváltsága

Egyre kevesebb dolgozó élhet a kedvezményes, céges üdülés lehetőségével: évről évre csökken a vállalati üdülők, és ezzel a férőhelyek száma is. Több nagy cég, köztük a Magyar Telekom is megválik a nyaralóitól, ugyanis a juttatások adózásának idén év eleji átalakulása miatt már nem éri meg a vállalatoknak a céges üdülés biztosítása.

Áprilisban számolt be arról a Portfolio, hogy a Magyar Telekom eladja az országszerte található összes nyaralóját, szálláshelyét. Korántsem csak a telekommunikációs cég szabadul a vállalati üdülőktől. A KSH adatai alapján jól látható, hogy a céges nyaralók száma évről évre csökken: 2016-ban még 354 céges üdülő működött 11 922 férőhellyel, 2017-ben 341, 11 724...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés