Előfizetői tartalom

Így változtatja meg hamarosan az életünket az azonnali fizetés

Elhalasztották az azonnali fizetési rendszer idén júliusi indulását, azonban a jövő évi bevezetéssel még mindig Európa élvonalába tartozhatunk a nagyszabású banki fejlesztéssel. Három olyan országot vizsgáltunk meg, ahol már évek óta működik a rendszer: Indiát, Lengyelországot és Nagy-Britanniát. A külföldi tapasztalatokból láthatjuk, mennyire írja át az életünket egy ilyen rendszer bevezetése.

Portfolio Banking Technology 2019 A magyar azonnali fizetési rendszerről is szó lesz november 14-ai Banking Technology konferenciánkon. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés LengyelországLengyelországban 2012 júniusában indult el az azonnali fizetési rendszer, amelyhez a magyarral ellentétben, nem kötelező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés